Славата не се отразява никак добре на рапъра Криско, който вместо да дава мило и драго за почитателите си, се държи надменно с тях и открито ги пренебрегва. Въпреки че графикът му с участия е претъпкан, излизанията му на сцената не продължават повече от 30 минути, а поведението му е отблъскващо, оплакват се разочаровани фенове, посетили негов концерт.
 „Отидохме на участие на Криско, той излезе в 19,50 ч. В 20,20 часа,  както си пееше, избяга от сцената. Не разбрахме какво стана, дори не каза „довиждане” или нещо подобно! Просто си отиде”, възмущават се почитателите на рапъра.

Свидетели докладват, че изпълнителят от доста време насам се движи с охрана. Обикновено след като изпява 2-3 от най-популярните си песни, мускулестите мъжаги го прибират и се опитват да го скрият от тълпата.

Според запознати самочувствието на Криско стигнало до небето, когато Маги Халваджиян го поканил да стане ментор в музикалното шоу „Х Фактор”. Оттогава рапърът летял в небесата и надул хонорара си почти двойно. Изпълнителят oт Гaбpoвo успя така да яхне гребена на вълната, че в момента прибира по 7 бона за 40-минутно участие. Преди да стане част от журито на „Х Фактор“, той се подписваше срещу 4 хиляди, но дори и това е сума, на която могат да завидят доста чалга диви. За разлика от тях обаче, Криско не дели хонорара си с никого, защото се продуцира сам. В резултата на това банковата му сметка е набъбнала значително, издават запознати. 

Откакто се замогна, рапърът се е обзавел с луксозен джип  и апартамент в престижен столичен квартал, сочи проверка на „Уикенд”. С половинката му Ася Капчикова планират съвсем скоро да се нанесат в огромното жилище.