Най-новата ни безжична актуализация прави информационно-развлекателната система още по-добра за потребителите на Apple CarPlay, достигайки до автомобили Volvo с вграден Google, по целия свят.

Най-забележителното подобрение в тази актуализация е, че Apple Maps и други поддържани приложения за навигация стават достъпни на дисплея на водача, точно зад волана.

Дисплеят на водача вече представя информация за повикване. Можете да отговаряте, отхвърляте и прекратявате повиквания с помощта на бутоните на волана, а с централния дисплей можете директно да затворите или заглушите разговора. Подобреното медийно взаимодействие Ви улеснява да възпроизвеждате, поставяте на пауза и прескачате между песните.

„Когато нашите клиенти се качат в своя автомобил Volvo, ние искаме изживяването да е по-добро от предишния ден – нашите актуализации по въздуха са отправна точка в тази амбиция“, казва Алвин Бакенес, нашият ръководител на софтуерното инженерство.

„Последната актуализация на функциите на CarPlay е отличен пример за това как ние непрекъснато подобряваме и добавяме функции и функции заедно с нашите технологични партньори, правейки опита на нашите клиенти по-богат с течение на времето.“

Откакто започнахме да пускаме актуализации по въздуха, непрекъснато увеличаваме броя на достигнатите клиентски автомобили, затвърждавайки позицията си на един от лидерите в индустрията, когато става въпрос за дистанционно актуализиране на автомобилния софтуер.

Нашата предишна актуализация донесе общо над един милион актуализации по въздуха и само тази актуализация ще бъде изпратена до рекордно голям брой от над 650 000 автомобила Volvo.

Отсега нататък можете да превключвате между функциите за подпомагане на водача с помощта на бутоните на волана и да избирате дали страничните огледала да се сгъват или не при заключване на автомобила. Други промени включват някои незначителни оптимизации на калибрирането на двигателя и корекции на грешки.

• Функционалността на актуализациите по въздуха е достъпна само за модели автомобили Volvo с вграден Google.

• Google, Google Play и Google Maps са търговски марки на Google LLC.

• Наличността на споменатите функции и услуги може да се различава в различните пазари.

• За пълните бележки по изданието за софтуера 2.9 следвайте тази връзка. Изберете държава, модел автомобил и моделна година, за да видите подробностите

www.volvocars.bg 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук