Бившият треньор на РазенБалшпорт Ралф Рангник се очаква да стане треньор на Манчестър Юнайтед. Изненадващата новина съобщи "The Athletic".

Според информацията 63-годишният германец е постигнал споразумение с ръководството на "червените дяволи", като сега остава да получи одобрение от настоящия си клуб Локомотив (Москва). При руснаците Рангник е спортен директор. 

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Очаква се той да застане начело на Юнайтeд като временен мениджър до края на сезона, а след това евентуално да бъде консултант на "Олд Трафод". Както е известно, преди дни "червените дяволи" уволниха Оле Гунар Солскяер, а за поста му бяха спрягани доста имена, сред които Зинедин Зидан и Маурисио Почетино. Вчера се появиха информации, че Юнайтед преговаря и с Ернесто Валверде.

До момента няма официална информация от Манчестър Юнайтед за назначението на Рангник. Германецът е водил още Щутгарт, Хановер, Шалке 04, Хофенхайм и др.

Рангник обаче няма да може да получи навреме работната си виза за дербито с Челси през уикенда, така че и в този мач Манчестър Юнайтед ще бъде воден от Майкъл Карик.