ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК!  

Ето как прогнозираха мача представителите на Ефбет лига в новата игра на БЛИЦ Звездна лига 

Ливърпул и Уулвърхемптън завършиха 2:2 на "Анфийлд" в мач от третия кръг на ФА Къп. Така ще има преиграване на стадиона на "вълците", където двата тима ще определят кой ще продължи към следващия етап на надпреварата. Дебют за домакините направи новото попълнение Коди Гакпо.

Още в 4-ата минута Мохамед Салах изпълни пряк свободен удар с левия крак, но топката премина малко над напречната греда. Секунди след това египтянинът намери Гакпо, а ударът на нидерландеца с левия крак не затрудни Шаркич. 

В 26-та минута Алисон направи груба грешка, след като опита да направи пас към Жоел Матип, но Гонсало Гедеш го пресече и вкара топката в опразнената врата за 0:1. До края на полувремето Гедеш и Адама Траоре пропуснаха добри положения да увеличат аванса на гостите, а в 45-ата минута Трент Александър-Арнолд напредна през центъра и изведе Дарвин Нунес, който сам срещу вратаря го преодоля с едно докосване за 1:1.

Winbet - победата е емоция! (18+)

След почивката в 52-ата минута Мохамед Салах направи пълния обрат, след като Тоти сбърка в защита, отклонявайки топката с глава назад, а египтянинът завърши с левия крак за 2:1. Малко след това Трент Александър-Арнолд изпълни остро корнер, а Дарвин Нунес връхлетя върху топката, но не осъществи добър контакт с нея и ударът премина покрай вратата. В 57-та минута Райън Аит-Нури бе изведен сам срещу вратаря, но изстрелът му бе в тялото на Алисон, който спаси. Десет минути след това влезлият като резерва Матеуш Куня намери в наказателното поле Хи-Чан Хуан, който също се появи в игра от пейката. В крайна сметка кореецът завърши атаката с доза късмет, за да изравни за 2:2.

В 81-та минута Тоти успя да вкара трети гол за Уулвс, но след дълго разглеждане на ситуацията попадението не бе зачетено заради засада. До края на срещата нямаше други голови положение и така двата тима ще решат всичко на "Молиню".

Всички резултати от ФА Къп в съботния ден:
Кристъл Палас – Саутхемптън 1:2
Джилингам – Лестър 0:1
Престън – Хъдърсфийлд 3:1
Рединг – Уотфорд 2:0
Тотнъм – Портсмут 1:0
Блекпул - Нотингам 4:1
Борнемут - Бърнли 2:4
Борхъм Ууд – Акрингтън 1:1
Честърфийлд – Уест Бромич Албиън 3:3
Флийтууд Таун – Куинс Парк Рейнджърс 2:1
Хъл Сити – Фулъм 0:2
Ипсуич – Родъръм 4:1
Милуоул – Шефилд Юнайтед 0:2
Шрюсбъри – Съндърланд 1:2
Брентфорд - Уест Хям 0:1
Ковънтри - Рексъм 3:4
Лутън - Уигън 1:1
Гримзби - Бъртън 1:0
Шефилд Уензди - Нюкасъл 2:1
Ливърпул - Уулвърхемптън 2:2

Заб. Победителите продължават напред, а при равенство двубоят се преиграва на терена на другия тим

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК!