ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо изглежда е загърбил различията, които имаше с мениджъра на тима Ерик тен Хаг. Преди около седмица протугалецът отказа да влезе на терена при победата над Тотнъм (2:0), когато остана на скамейката, а впоследствие нидерландският специалист го извади от групата за дербито с Челси (1:1).

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Двамата очевидно са изгладили отношенията си, а Роналдо отново тренира с първия тим - нещо, което милионите фенове на Манчестър Юнайтед очакваха да се случи. Самият Кристиано също потвърди, че ще продължи да играе за "червените дяволи", като написа послание в социалните мрежи. 

"Отново на терена, със същия ангажимент и отдаденост, както винаги!", написа звездата в профила си в „Инстаграм“ и публикува снимка от тренировката на "червените дяволи".

Към поста той беше подкрепен и от половинката си Джорджина - "Със същата светлина, тази, която никой няма да може да изключи. Да продължим!“.

Тази вечер Манчестър Юнайтед посреща молдовския Шериф (Тираспол) в мач от Лига Европа. Очакванията са Роналдо да вземе участие в срещата, която е от 22:00 часа.

Изскочи скандален секретен документ за Кристиано Роналдо

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК