Треньорът на Арда Георги Чиликов похвали футболистите си след победата с 3:2 срещу ЦСКА 1948 в София.  

"Честитя победата на момчетата. Изключително себераздаване. Поздравявам ЦСКА 1948 за мъжката игра. С момчетата се бъзикаме, че се получи мач от Висшата лига. Радвам се, че победихме. В последните шест мача имаме само една загуба. Показахме добра игра, характер, заслужено победихме", каза Чиликов след двубоя от 13-ия кръг на Efbet Лига. 

"Физически леко паднахме. Първият им гол бе след наша груба грешка. Нормално е да има стъписване, да ни създадат проблеми. Знаехме, че няма да е лесно. Загубихме контрола на топката и оттам е нормално да имаме проблеми. Едва ли можем да изненадаме Николай Киров. Той познава играчите на Арда, създал е и е селектирал този отбор. Поздравления за него и екипа му, но моята задача е да печелим колкото се може повече точки. Все още има какво да се желае", добави специалистът.

"Изискванията ми са големи. Не приемам добре загубите, но забележете с какви съперници играем, какво ни предстои - не е лесно. Искам да направя сериозна кариера в треньорството и ще се радвам да успеем с момчетата. Трябват ми още мачове и опит, правя всичко възможно да вървим нагоре", завърши Чиликов. 

Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа