Приятна изненада поднесе една от младите надежди на българския баскетбол на легендата Георги Младенов, малко преди началото на бенефиса на бившия "син" играч срещу Панатинайкос.

Гардът на юношеския национален отбор Димитър Петров пристигна специално от Варна за последния мач в кариерата на славния баскетболист и донесе специален подарък, приготвен лично от бащата на младока.

Оказа се, че таткото на Митко е бил един от най-запалените привърженици на легендарния тим от 90-те Плама (Плевен). Именно от тези си години той пази и шал, посветен на шампионската титла на непобедимия по това време плевенски тим, пише "Гонг". Въпросният шал 18-годишният Димитър връчи развълнуван на Георги Младенов преди влизането им в зала "Армеец Арена". Тази вечер новата зала на София приема дългочакания бенефис в мач между "Левски" и европейския клубен шампион Панатинайкос. За Георги Младенов са предвидени още купища награди, но вероятно емоционалното значение на шампионския шал от Пламен също дълбоко е трогнал най-добрият български баскетболист от последното десетилетие.