Треньорът на женския баскетболен Хасково 2012 Елена Станкова осъмна с нарязана гума на автомобила, научи БЛИЦ. Нападението идва часове, след като Станкова призна пред БЛИЦ, че знае, че има уговорени мачове в баскетболното ни първенство. Нашата агенция първа и единствена започна да разследва и продължава темата с уредените срещи и явно навлизането в детайли спъва нечии интереси. Гумата на автомобила на треньора на Хасково 2012 е нарязана на пет места. "Явно сте настъпили някого, това е професионално нападение", заявил специалист след вида на гумата.

Елена Станкова бе една от двете треньорки, която призна, че има уредени мачове. Директният й стил явно е заплаха за някой, който не иска истината да излиза наяве. "Това нападение едва ли е заради цвета на маникюра ми. Той е винаги изряден", коментира Станкова пред БЛИЦ.

Треньорът подозира нападателите си: "Навсякъде, във всяка сфера има хулигани. Всеки си носи кръста", завърши философски Елена пред екипа ни. 

Припомняме, че днес е кръгът в женското първенство. БЛИЦ ще следи коефициентите, защото имаме информация за нови два съмнителни мача.
СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ