ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Баскетболният ЦСКА изпусна и крилото Иван Спиров. 20-годишният младежки национал също напусна "червените", които свиха бюджета, а силните фигури в клуба Александър Чакмаков и Роберт Гергов влязоха в конфликт. Първият вече обяви оттеглянето си от ЦСКА. 

Преди дни стана ясно, че Росен Барчовски няма да разчита повече и на aмериканците Брендън Йънг и Кейлъб Уесън. 
 
"Разделих се с ЦСКА с добри чувства. Причината не са толкова финансовите проблеми, имах и личен мотив да се върна във Варна. Отново ще играя за Черно море Тича. Днес проведох първа тренировка с отбора, много топло ме приеха. Все едно не си бях тръгвал от клуба", обясни Спиров пред БЛИЦ. 

  Топ Коефициенти за Спортни Залози!

"Изключително съм благодарен на ръководството и треньорите в ЦСКА за шанса, който ми дадоха. Беше прекрасно преживяване пет месеца. Натрупах опит. Пожелавам успех на момчетата. Надявам се да завършат сезона. Просто не се чувствах, че мога да помогна много на ЦСКА и се разделихме", добави младежкият национал.

"Още утре ще играя за Черно море Тича, приема Рилски спортист. Искам да покажа какво мога, да дам енергията си за отбора", каза още крилото.

Снощи ЦСКА загуби гостуването на Шумен с 82:86 и заема четвъртото място във временното класиране в НБЛ с 12 победи и 7 поражения до момента.

ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ