Треньорът на баскетболния “Левски” Константин Папазов отново избесня след загубата от Лукойл Академик с 99:106 в мач номер 3 от финалната серия. Този път, по думите на Тити, вина за неговата агресия има фенка, която му размахала среден пръст. След това той й е отговорил с друг жест, който Илия Ангелов е помислил, че е за него.

""Една жена от публиката от Правец ми показа среден пръст, а аз й показах хващане за гушата и Илия Ангелов си мислеше, че е за него. Държах се нормално, честитя им успеха. Всички медии мълчахте на отношението на Везенков. Сега мога да кажа - не треньорско решение, Господ контузи Чавдар Костов. Янев в последните шест мача игра малко минути, а сега Господ му го прати. Победиха ни, но ще се борим. Аз няма никога да викам на Илия Ангелов, не е виновен той. Една жена ми показа среден пръст.

Питайте специалиста за мнение за този двубой. Когато той ме обиди, от всички медии имаше пълно безразличие. Ако бях аз направил това нещо, щеше да има война, уволнения... Румен Хаджиянков говори в ложата в Самоков, че ако Лукойл не станат първи, Глушков ще бъде махнат и те се тресат. Това е истината", заяви ексцентричният треньор на "сините" и прекрати интервюто пред News 7.