Треньорът на баскетболния "Левски" Константин Папазов коментира скандалните и гнусни плакати срещу него, които се появиха в Ботевград преди решителния пети мач от полуфиналната серия на тима му срещу местния Балкан. Минути преди започването на двубоя в препълнената и позеленяла зала "Арена Ботеврад" наставникът на столичани заяви, че независимо от разигралата се неприятна ситуация, той е оптимист, че победата ще бъде постигната. В днешната среща "Левски" няма да има подкрепата на феновете си, тъй като домакините обявиха цена на билетите за "сините" привърженици по 100 лева. Запалянковци от София не влязоха и предвиденият за тях сектор беше изпълнен с ултраси на Балкан.

"Явно нивото им не е дорасло в тази хубава зала. Щом могат, нека да чукат, за разлика от тях смятам, че сме по-коректни и интелигентни. На Балкан бяха предложени 200 билета по 3,60 лева за мача в София. На следващия ден им бяха предложени по 5 и по 10 лева. Може би единственият човек, който има някакъв морал е шефът на фенклуба - Тони. Ние сме готови да платим в рамките на 300 билета, колкото ни се полагат по 5 лева. Сега явно имат финансови проблеми и искат да си ги решат. Не искам да нападам никого, но явно културата е много ниска. Ние ще отидем и ще се опитаме да победим. Българските съдии са изключително честни“, коментира пред "Дарик" Тити Папазов.

„Конят или магарето - който иска, да ме чука, само че цял живот да се опитват, няма да имат повече сърце. Лично водих разговори с различни хора - Бойко Борисов, Симеон Дянков и др... да ги убедя, че е важно да се строи тази зала, а вижте какво заслужих сега. Но има Господ, и той ще бъде на наша страна“, завърши Папазов.