Голмайсторът на Берое Мартин Камбуров заяви след победата срещу Славия с 2:1 в Стара Загора и попадение №256 за него в елита, че не знае дали ще продължи, призовавайки тима да си намери нов нападател. 41-годишният ветеран изравни Марин Бакалов на втората позиция по най-много изиграни мачове в елита. И двамата имат по 454 изиграни срещи, а лидер е Георги Илиев с 461.

“Не подценявам Славия, но през цялото време играхме по-добре и имахме повече положения. Както при повечето случаи, и днес повеждаме, а накрая ни изравняват. Мисля, че Тунгара заслужаваше повече да бъде най-добрият в мача, защото вкара това второ наше попадение. Днес бяхме на крачка да си изпатим. Не ни стигаше втория гол в останалите мачове, който днес го намерихме. При положение, че доминирахме цялото първо полувреме, трябваше да бъдем внимателни. Важното е, че не рухнахме психически след техния гол. Ако не бием Ботев (Враца) и Левски, няма да имаме шансове не само за първата шестица. Ако направим една хубава поредица от три поредни победи, ще се изкачим доста напред", сподели Камбуров след мача.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

"Това е усет към самата ситуация. Ако бях опитал веднага да завърша, защитникът щеше да ме блокира. Много трудна ситуация, но се получи. Не искам да сравнявам времената преди и сега. Със сигурност ми е било много трудно преди срещу защитниците на Левски. Успявал съм и там, но не е било лесно. С днешните също. Има доста добри защитници. Времето, когато играеха преди тези футболисти в Левски, Левски бе много солиден", продължи 41-годишният нападател.

"Ръководството говори с мен, аз не съм дал окончателен отговор, защото не знам дали ще имам мотивация да продължа. Със сигурност за новия сезон Берое трябва да си намери нов нападател. Аз трябва да намеря вътрешна мотивация дали да продължа”, завърши ветеранът.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022