Мартин Камбуров вкара гол №249 в елита при равенството 1:1 между Локомотив (Пловдив) и Берое на "Лаута", а след мача заяви, че нараства вълнението от приближаването на рекорда за най-много попадения на Петър Жеков (253)

„Щом мачът е завършил реми, значи е закономерно. Равностоен мач. През първото полувреме диктувахме играта и ситуациите, а второто се обърнаха нещата. Локомотив бяха по-настъпателни. Разделихме по едно полувреме и закономерно равенство. Не мисля, че сме отстъпили на съперника. Тримата защитници са много високи, здрави хора. Като цяло беше хубаво, че Локомотив се качи да играе по-високо. Не успяхме да затворим мача с втори гол и така се стигна до дузпата, с която изравниха“, сподели Камбуров след срещата.

„Наистина съм вкарвал доста голове тук. Шампион съм ставал с Локомотив. Когато си в друг отбор си върша професионално работата. Сега съм в Берое и гледам да вървим напред в класирането. Със сигурност нараства вълнението от рекорда. Когато има дузпа вратата става по-малка. Дълго време играя, вратарите ме знаят. Има напрежение, трябва да го нося. Надявам се да съм здрав и да помагам на отбора с моите голове. Има напрежение, но няма как. Илко Пиргов е дузпаджия и винаги има напрежение“, завърши футболистът.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството