Tреньорът на Берое Хосе Луис Ачиари коментира загубата с 0:1 от ЦСКА в срещата от 9-ия кръг в Благоевград. Това е четвърто поредно поражение за тима му, а наставникът изтъкна, че отборът му няма добър опит със системата ВАР.

"Нашият отбор стоеше много добре през целия мач. Знаехме, че без нашия голмайстор ще ни бъде трудно в атака. Не успяхме да вкараме гол, въпреки че имахме добри ситуации. През първото полувреме ЦСКА владееше топката, но нямаше завършващото подаване. ЦСКА е много добър отбор с много добър треньор. Бяхме проучили противника и нямаха тази ефективност, която имаха срещу Локомотив (София)", каза Ачиари.

"Засега нямаме добър опит с ВАР. Съдията е на 4 метра от ситуацията, вижда я и му се обаждат от ВАР. Съдията се справи добре, нямаше вина, но му се обадиха от ВАР и разгледа положението", обясни треньорът на Берое за ситуацията с дузпата за "армейците".

"Днес отборът се представи добре, но за жалост не си тръгваме с точка или три. Гледаме мач за мач. Загубихме от Лудогорец, ЦСКА и Ботев (Пд), но стояхме като равен с равен. Липсва ни голът, не трябва да разчитаме на един или двама играчи", каза още той.

"Трябваше да има подпис от нас и от противника, тъй като някои от камерите на ВАР нямаха добра видимост заради феновете на ЦСКА. Мачът си мина без проблем. Работата се вижда на терена. Аз мисля само за следващата тренировка. Загубите ни са от силни отбори. Гледаме към двубоя със Славия, за да се представим по най-добрия начин", добави Хосе Луис Ачиари.

efbet Лига - сезон 2024/2025

 подкрепя българския спорт