Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович призна, че е бил изненадан от новината за оттеглянето на Гриша Ганчев и Юлиан Инджов и по този начин потвърди информация на БЛИЦ. Още във вторник писахме, че босненецът бил в неведение от случващото се и питал играчите и екипа си какво става на високите етажи в клуба.

"Всички бяхме изненадани, но аз съм виждал и по-лоши ситуации в периода, в който бях футболист. Надяваме се на позитивно развитие. Този момент трябва да мине бързо и да се концентрираме върху мача ни с Черно море, както и върху останалите двубои, които ни предстоят", каза Акрапович на пресконференция днес.

"Мога да говоря само за мача с Черно море на „Армията“ утре, само това ме интересува. Грижа се за спортните неща, за това отборът да върви напред. Благодаря на г-н Ганчев, че ми е дал такъв силен отбор, за да мога да работя. Сега аз трябва да продължавам в тази посока. Всички искаме много да зарадваме феновете с победа. Футболистите приемат случващото се като мотивация за още по-голямо раздаване и себедоказване. В нападение след трансфера на Али Соу в Ростов имаме вариант "В" и вариан "С" - Кайсеро и Бисмарк", заяви още Акрапович.

"Надявам се господин Ганчев да остане. Ние искаме с нашите действия на терена да даваме позитивизъм и да показваме, че не може нищо да ни повлияе. ЦСКА е най-големият отбор в България, няма по-голям отбор и това не може да се промени. Какво бих казал на собствениците? Утре да се върнат на работа и да направим ЦСКА още по-голям, отколкото е", завърши спецът. 
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството