Помощник-треньорът на ЦСКА Анатоли Нанков коментира представянето на отбора по време на контролата със Стал (Миелец). Двата тима завършиха при резултат 1:1 в Алания. 52-годишният специалист води „армейците“ в днешната среща, тъй като Стойчо Младенов лекува вирусно заболяване.

„Доволни сме от старанието на играчите. Работим за физическата им подготовка. Освен това имахме трима млади играчи и двама на проби (Мохамед Осман и Алексис Коли), които трябваше да видим. Като дойде времето, ще коментираме тяхното представяне. Ще поработят още малко с нас и следващата седмица ще решим дали са подходящи за ЦСКА или не“, заяви Нанков.

„Имаме още доста работа, която трябва да свършим до първия мач на 13 февруари. Сега започваме да наблягаме на тактическата работа, а има и неща, които да доизкусуряваме“, допълни помощник-треньорът на „армейците“.

„Имаме трима централни защитници. Трябва да укрепим халфовата линия. Някои от играчите изостават в подготовката. Такива са Гарсес и Томас Лам. Гарсес има леки здравословни проблеми. Той е с настинка и се надяваме от утре да продължи да се готви пълноценно с нас“, допълни Анатоли Нанков.

„Стойчо Младенов има здравословни проблеми. Не е коронавирус! Надяваме се до седмица всичко да е наред с него и да се върне на обичайния си пост“, поясни специалистът.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Зимна подготовка 2022