Помощник-треньорът на ЦСКА Анатоли Нанков даде интервю за предаването „Арена Спорт“ по БНТ. Според него предстоящите мачове с Лудогорец са важни, но не и решаващи в битката за титлата. Той беше категоричен, че за Стойчо Младенов второто място винаги се е считало за провал.

"Доста е рано да се прави сметка за крайно класиране. Мачовете с Лудогорец са важни, защото една победа ти дава самочувствие в битката за първото място. Виждате и Лудогорец губят точки. Имаме всички възможности да направим добър мач и да успеем да победим“, заяви Нанков.

"Лудогорец направи страхотна база, стадион и всичко. За съжаление ние изостанахме през годините в много компоненти. Дано тази година детронираме Лудогорец и ЦСКА да постигне своето ниво от изминалите години. Няма да забравя победата за Купата на България с 2:1 през 2014, когато ги победихме с треньор Стойчо Младенов“, допълни помощник-треньорът на „армейците“.

„Познавам отлично Стойчо, той не се примирява с второто място. За ЦСКА второто място е провал. Хубаво е, че втора поредна година играем в групи на евротурнирите. Направихме страхотни мачове с Осиек и Виктория (Пилзен). Влязохме в групите и това е похвално. В групата резултатите не са добри, но в анализите, които правим, ние сме доволни от играта, която показваме - и в двата мача със Зоря, и дори поражението от Рома. Създаваме положения, но резултатите са на другия полюс", призна Анатоли Нанков.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа