Отстраненият от "Левски" Станислав Ангелов бил готов да се върне в отбора и отново да облече екипа на "сините". БЛИЦ разбра, че Пелето щял да иска прошка от Илиан Илиев, който нареди изгонването му след злополучното равенство с Монтана (0:0).

Източниците ни от "Герена" обаче съобщиха, че треньорът продължавал да държи на своето и на този етап не смятал да помилва Ангелов. Зад опитния халф обаче са твърдо Христо Йовов и Владимир Гаджев, за които отдавна се знае, че са тарторите в съблекалнята. Бижутера всеки ден уверявал Илиев, че "Левски" има нужда от Пелето. Както е известно, Йовов е помощник-треньор, а след края на сезона ще става шеф. Преди дни БЛИЦ ви съобщи, че и спортният директор Даниел Боримиров вече си направил устата за връщането на Ангелов в първия тим.

"Пелето е готов да поиска прошка от Илиев, но той засега е твърд и не иска да го връща. Не е изключено обаче нещата да се променят и много скоро Ангелов отново да е част от първия тим. Засега си кротува и всеки ден се поти във фитнеса. Бъдете сигурни, че желанието му е да продължи да играе за "Левски", споделиха източниците ни от "Герена".

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ