Бившият ни елитен топсъдия Антон Генов взе отношение по работата на Станислав Тодоров. Шуменецът вчера ощети сериозно ЦСКА при гостуването на Черно море на "Тича", загубено с 1:2 от "червените".

Той помоли старши треньора на “армейците” Стойчо Младенов да бъде по-въздържан и толерантен в реакциите си срещу реферите. “Съвсем добронамерено от моя страна ви моля да бъдете толерантен. Няма да коментирам решенията на Съдийската комисия. За мен обаче положението, след което падна изравнителния гол на Черно море, беше по-скоро непряк свободен удар. Дори мога да кажа, че нямаше фаул. Имайте предвид обаче, че съдията го решава за секунди.

За мен има дузпа секунди по-късно, защото вижте къде е кракът на Тошко Янчев. Той завърта крака на Райков. Това е нарушение! Категорична дузпа", отсече ексреферът в предаването "Пред банята".

Генов посочи, че няма дузпа за ЦСКА при ситуацията през второто полувреме при шута на Емил Гъргоров. “Първо в хълбока на футболист на Черно море спира топката след рикошет. После в ръката отиде, но разстоянието е изключително малко. Ръката няма къде да бъде, това е естествено състояние. Няма никаква дузпа!”, категоричен беше Генов. Екссъдията обаче смята, че интервенция на на защитника на домакините Александров срещу нападателя на гостите Сидибе още преди почивката в пеналта е било за дузпа. "Сега, като го гледам това положение, мога да кажа, че дузпата е очевидна", каза Генов.