Порязването на ЦСКА във Варна при загубата на "армейците" с 1:2 от Черно море е най-коментираната тема в последните часове. Интернет пространството бе залято, а и продължава да се залива с кадри от мача. Навсякъде се коментира как Станислав Тодоров ощети "червените" на "Тича".

Колегите от TВ7, които излъчваха директно скандалната среща, предоставиха обширен репортаж от двубоя. На него се виждат не само головете, а и спорните ситуации. Оставяме вие да прецените дали ЦСКА бе жестоко порязан, като след загубата във Варна "червените" останаха с 29 точки на 3-ото място, а след тях с по 28 са "Левски", "Ботев" (Пд) и Локо (Пд).



В срещата на "Тича" Станислав Тодоров поряза „червените“ в няколко ситуации. ЦСКА поведе с гол на Емил Гъргоров в 22-ата минута, Симеон Райков изравни от пряк свободен удар в 33-ата, а съдията от Шумен даде пресилена и почти несъществуваща дузпа за домакините, която Бакари превърна в гол в 36-ата минута.

Освен спорната дузпа, Тодоров продължи с подигравката към "армейците" през второто полувреме. Цялата бригада отмени гол на "червените" в 57-ата минута заради засада. Повторенията показаха, че положението е доста спорно и по-скоро Валентин Илиев, на когото бе маркирана засадата, е минимум на една линия с бранител на „моряците“. Това също се вижда от кадрите.

По-рано в мача пък Станислав Тодоров проспа и си затвори очите за игра с ръка на футболист на Черно море след удар на Емил Гъргоров. За капак арбитърът даде жълт картон на Джаксън Менди, който пропуска двубоя с Лудогорец следващия кръг. Върхът на целия цирк бе в последните минути, в които реферът изгони Стойчо Младенов и помощника му Анатоли Нанков от резервната скамейка. Треньорът и асистентът му също са аут от играта за сблъсъка с Лудогорец, тъй като ще бъдат наказани от БФС.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ