Капитанът на ЦСКА Иван Бандаловски се оправда след загубата с 1:2 от "Левски", че горещото време е попречило на "армейците" да се представят по-добре. Защитникът също така загатна, че при "червените" има огромни проблеми, които към този момент той не иска да назове.

"Всички сме виновни, няма един виновник. Всички сме виновни, щом не сме победили. Този мач си беше наш, но го загубихме. Трудно приемам тази загуба. Разочаровани сме, има и такива дни. Играхме за победа, имахме шанс да вкараме няколко гола, но късметът не ни покри. Нормално да не ни покрие, има доста обстоятелства. Не можем да допуснем "Левски" да ни вкара гол в 90-ата минута. Имахме повече положения от тях. Не мисля, че "Левски" игра по-добре от нас. Липсваше ни голът", заяви разочарованият Бандаловски, който бе попитан какви са тези обстоятелства, за което намеква, но защитникът отказа да задълбае в този въпрос.

"Не знам кой умник измисли да играем в 4 часа след обяд. Правиш един спринт и после 3 минути не можеш да възстановиш. Хората играят в 9 часа вечерта, а ние все едно сме в Африка", оправда се Бандата.