Тодор Батков изригна след победата на “Левски” с 2:1 срещу Литекс в 8-ия кръг на “А” група. Адвокатът беше бесен на съдийството на Георги Йорданов. Реферът изгони Кристовао Рамос, а след това отстрани и Александър Цветков от Литекс. Батков нападна Лудогорец, въпреки че не назова името на клуба от Разград.

Интересен мач, което е най-радващото, успяхме да обърнем резултата, мога да кажа само добри думи за нашите момчета. Днес наредих да дават мача по интернет, след като президентът на БФС отказ ада ми даде разрешение. Казах му: “Боби ако искаш глобявай “Левски”, аз ще кажа на народа, че вие криете безобразията срещу нас. Защото срещу нас се води мръсна война от продажниците в БФС и продажници от чернодрешковците. Видяхте го днес във втори пореден мач. И всичко се прави в полза на анонимен отбор, който е дошъл от нищото и ще отиде в нищото. Ние ще бъдем шампион тази година, защото отборът е с нас, отборът ни обича. Отборът играе все по-добре. Те не искат да дават мачовете по телевизиите. За да не се види как се вкарват голове от засади, как се показват червени картони”, заяви Батков.

“Нека целият народ види какво значи характер и себераздаване. Това е отборът на “Левски”, ние ще бъдем шампиони. Както е тръгнало...Илиан Илиев трябва да разиграва най-различни схеми с 10 души, тъй като така ще бъде занапред. Срам и позор, това е геноцид срещу отбора на народа, подкрепян от стотици хиляди и милиони хора по целия свят. Ние сме “Левски”, ние не купуваме, играем с душа и сърце, за да доставяме удоволствие на хората. Затова ние ще продължим да даваме домакинските мачове. Нека ни глобяват. Аз ще застана най-отпред, за да им потърсим сметка на тези на “Цар Асен” самозабравили се хора”, завърши Батков.