Тодор Батков напусна разочарован стадион “Христо Ботев” след загубата на “Левски” с 0:2 от “Ботев” (Пловдив).

“Проспано първо полувреме, със страх футбол не се играе. Второто полувреме стана по-добра играта, но...след червения картон на Станислав, всичко стана ясно. Естествено, че днес не ми хареса отборът как игра”, заяви Батков.

“Втори кръг е минал, имаме мач за купата в сряда, след това тежко гостуване на Черно море. Какви мерки да взимаме?! Това е, което е. Дори и Манчестър Юнайтед губи с човек по-малко. Заслужено ни биха, трябва да си направим изводи, имаме дълга скамейка, трябва да се направят ротации. Хареса ми Родригес от нашите. От местния отбор ми харесаха Вандер, Иван Цветков и Мариян Огнянов, двама изгонени от нас”, добави адвокатът.

“Винаги стоя зад спортното ръководство, но никога не съм взимал или гонил играчи, или продавал. Грозни сцени на трибуните, не прави чест на публиката на такъв голям отбор, какъвто е нашият. Разбрах, че те са били провокирани. Иначе атмосферата беше невероятна, пожелавам успех на “Ботев”, както и на моя си отбор, дай боже да има такива мачове и занапред”, завърши Тодор Батков./БЛИЦ