Станимир Стоилов похвали всички футболисти на “Ботев” след победата над “Левски” с 2:0 в мача от 17-я кръг на “А” група.

“Нормално е да съм радостен. Това е една голяма победа, срещу сериозен отбор. Пътят е доста дълъг и доста труден, но целта е да се гради отбор, който да играе хубав футбол. Мисля, че трябваше да отбележим още голове. Радвам се, че стадионът беше пълен и беше създадена тази атмосфера“, каза Стоилов.

“Една победа нищо не значи във футбола. И да бяхме загубили, нямаше да кажа нищо по-различно. Явно, че като домакини играем доста по-силно. Победата е заслужена. Резултатът можеше и да е по-голям. “Левски” също показа желание, искаше също да обърне нещата, но нашият тим беше по-добър като мотивация и мобилизация. Феновете на “Ботев” искаха победата и ние направихме всичко възможно, за да спечелим“, добави треньорът.

На въпрос, победата легитимира ли го и сред феновете на “Ботев”, Стоилов отговори: “Няма да обяснявам, феновете ще преценяват как играе отборът. Аз не искам никой да стои зад мен, искам да застанат зад отбора на “Ботев“./БЛИЦ