Тодор Батков се извини на феновете на "Левски" заради провала в последните години и липсата на трофеи. Както е известно, в последните три сезона, “сините” не успяват да стигнат до отличие.

“Единадесета поредна година започваме подготовка, стартираме с много стръв и амбиция и първото, което искам да кажа, е, че страшно много благодаря на публиката за постоянната им подкрепа. И затова, че ни изтрая три години без да я зарадваме с каквато и да е купа. Изпращаме сезон с много слаби резултати, не спечелихме нищо, но мен друг медал освен златният, не ме устройва. Казах на футболистите, че не искам да печелят повече бронзов медал, за мен тази година е задължително да спечелим златен и те трябва да го разберат. Ако не беше заплахата в края на сезона, можеше да я няма и тази церемония в края за медалите”, заяви Тодор Батков.

“Акциите са си мои, ходя често в Москва, получихме стабилна инжекция от руския спонсор. Очаквам да удължим договора с тях. Иво Тонев кара влака, той е мениджърът, много изстрада през последните месеци, но аз съм доволен от работата му и му благодаря”, коментира още адвокатът./БЛИЦ