Изпълнителният директор на Левски Константин Баждеков говори пред медиите след края на Общото събрание на клуба, на което беше направена смяна на собствеността на „сините“. Собственик на Левски стана бизнесменът Спас Русев. Беше обявен и новият Надзорен съвет на клуба.

„Допълнително ще бъде обявена специална пресконференция, на която ще се съобщят подробностите по формирането на клуба. За момента все още съм изпълнителен директор и представлявам дружеството докато се сформира новото ръководство. Не мога до коментирам неща, които не са разглеждани. Промените ще бъдат обявени от хората, които са придобили собствеността на клуба. Тепърва ще се събира ръководството, новият Надзорен съвет. Собствеността е прехвърлена при финансови детайли, които са уточнени между собствениците и единствено те могат да коментират финансовите параметри. Не мога да коментирам неща, за които не съм в течение,“ обяви Баждеков.

„Абсолютно съм убеден, че промяната в собствеността е за добро. Надявам се, че Левски ще върви по добър път. В момента не мога да коментирам задълженията на Левски, но не са 20 милиона лева“, допълни изпълнителният директор на „сините“.