Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев защити съдията Николай Йорданов след спечелването на Суперкупата на България. Както е известно, в добавеното време реферът изгони нападателя на “Ботев” Александър Колев за симулация.

“Исках да завършим 11 на 11, а не с човек повече, защото все пак това е финал. Преди мача казах, че уважаваме този турнир. Момчетата играха добре, станаха шампиони, спечелиха купата, а сега и Куперкупата, радваше се Петричев пред Гонг. - Поздравявам и “Ботев”. Тези млади момчета затрудниха нашите футболисти, повече отколкото техните батковци на финала за Купата.

Червеният картон остави горчив вкус в устата, не исках да има червен картон. Ние сме Лудогорец. Може да спечелим всеки мач в България. Не трябва вината да се търси в съдията, не съм видял ситуацията. Лично аз исках този мач да си го завършим 11:11 футболисти. Предполагам, че треньора си е извадил изводи за пропуските, които видяхме. Лудогорец умее да играе на високо ниво в рещаващите мачове. Този мач малко беше като че ли подценен, но ги оправдавам футболистите. Ще видим какво е състоянието на Сашо Александров, който каза, че чувства силни болки. Имаме доста контузени, трябва да видим какви са причините.”



Шампионска лига - сезон 2014/15

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка


"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите