Футболистите на ЦСКА няма да получат никакви премии при победа над Рома на “Стадио Олимпико” утре вечер. Двубоят е втори в груповата фаза на турнира Лига Европа и ще започне в 22,05 часа българско време.
Един от собствениците на “червените” Димитър Борисов потвърди новината, че играчите няма да бъдат премирани, дори и да бият италианския гранд насред Рим.

“Футболистите получиха премия за това, че влязоха в групите на Лига Европа. Ако излязат от тях, пак ще има премия. На парче ние не работим. Не съм подготвил никакви премии за победа на Рома", каза Митко Борисов.

"Очаквам добра победа в Рим. Няма какво да губим. Можем само да спечелим от мача в Рим, както футболистите, така и ръководството”, допълни шефът на “армейците”.

По-рано сутринта делегацията на ЦСКА излетя за Рим. Всички футболисти се превърнаха в манекени, след като бяха изтупани в супер луксозни италиански костюми. Част от играчите бяха придружени от красивите си половинки, като погледите на летище София за пореден път прикова съпругата на Владо Манчев – Елеонора./БЛИЦ