БФС е в напреднали преговори с треньор от Балканите, който да поеме националния отбор. Това обяви пресаташето на Футболната ни централа Павел Колев.

"Борислав Михайлов е в напреднали преговори с едно име, което не мога да съобщя. Треньорът дойде инкогнито в София, преговаряхме с него, след което си тръгна. От балканска държава е и е запознат с националния ни отбор. Не е сърбин, не е и Сречко Катанец", заяви пред "Канал 3" Павел Колев.

Той добави, че Боби Михайлов е в Холандия. Президентът на БФС тази вечер ще изгледа на живо срещата от Шампионската лига на Твенте с Интер. Както е известно, синът му Николай пази вратата на шампиона на Холандия.

"В четвъртък на Борислав Михайлов му предстои още една среща с чуждестранен треньор. В БФС са постъпили досиета на още 5-6 специалисти, които са изявили желание да ръководят националния ни отбор", каза още Павел Колев.

Очаква се във вторник да се проведе извънреден Изпълком. На него би трябвало да бъде утвърдено назначението на земестника на напусналия Станимир Стоилов. На Изпълкома ще стане ясно и бъдещето на Костадин Костадинов. Шефът на съдиите днес депозира оставката си в БФС.

Следващата европейска квалификация на България е на 8 октомври срещу Уелс в Кардиф. Пресаташето на БФС Павел Колев уточни, че повиквателните за играещите в чужбина национали трябва да бъдат изпратени най-късно до 25 септември. /БЛИЦ