Националът Тодор Неделев ще бъде транспортиран в България в сряда, 22 юни. Това стана ясно след последните консултации между Българския футболен съюз, проф. Шота Ингороква и д-р Бисер Бочев, който е неотлъчно до полузащитника в Университетската болница в Тбилиси.

Човекът, спасил Неделев, го зарадва с две новини

Припомняме, че Неделев пострада в катастрофата на националите преди мача с Грузия и се наложи да бъде опериран по спешност заради фрактура на черепа.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

"Още в петък той ще бъде изписан от неврохирургичното отделение и ще бъде настанен в местен хотел, а идната сряда ще отлети от Грузия – като за целта Българският футболен съюз вече е ангажирал частен санитарен самолет, оборудван с необходимата техника и медицински специалисти на борда. 

Всички разходи по организацията и транспортирането на национала както от Грузия до България, така и на родна земя, се поемат от БФС.

Състоянието на Тодор Неделев след претърпяната операция се подобрява с всеки изминал ден, а периодичните електроенцефалограми показват напълно нормална електрическа активност на мозъка", съобщиха още от футболната ни централа.

ВСИЧКО ПО СЛУЧАЯ С ТОДОР НЕДЕЛЕВ

НАШАТА ГРУПА В ЛИГАТА НА НАЦИИТЕ

 

UPDATE: Националът Тодор Неделев ще бъде транспортиран в България в сряда, 22 юни. Това стана ясно след последните...

Публикувахте от Team Bulgaria в Сряда, 15 юни 2022 г.