Временният треньор на националния отбор по футбол и технически директор в БФС Георги Иванов – Гонзо обяви, че всички футболисти в тима ни са шокирани от инцидента с Тодор Неделев и затова са отказали да говорят преди мача с Грузия от Лигата на нациите утре от 19:00 часа. 

Неделев пострада тежко при катастрофа между двата автобуса, превозващи отбора ни от летището към хотела, беше опериран и вече се обмислят варианти за транспортирането му до България. По информация на БЛИЦ това ще стане с медицински хеликоптер.

Георги Иванов подчерта, че въпреки стреса от видяното у играчите, те ще излязат за победа, макар да подчерта, че грузинският тим е в подем в последната година.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

„Ситуацията е доста сложна, предвид че част от футболистите са в шок. Всеки реагира по различен начин на стреса. Наша е задачата да се представим по най-добрия начин. Грузия е сериозен отбор, но сме длъжни да излезем за победа.

Грузинският национален отбор показва прогрес през последната година. Ние сме спортисти. За нас най-важна е победата, така че ще направим всичко възможно да победим. Да видят съотборника си в кръв е шок, футболистите ще направят всичко възможно да излязат от него“, каза Гонзо.

НАШАТА ГРУПА В ЛИГАТА НА НАЦИИТЕ - ТУК!

  ВСИЧКО ПО СЛУЧАЯ С ТОДОР НЕДЕЛЕВ