Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

ЦСКА е пред угрозата да бъде без треньора си Стойчо Младенов в предстоящия важен сблъсък с Литекс. БЛИЦ разбра, че БФС умува да накаже легендата на "армейците" и почти сигурно той няма да бъде на пейката в събота. Младенов най-вероятно ще бъде наказан за 1 мач заради атаката му срещу съдията Таско Тасков, който ръководи загубата на "червените" с 0:2 от Миньор в Перник.

След двубоя наставникът на ЦСКА обвини рефера в корупция, като използва цветущи епитети по негов адрес.

Заседанието на Дисциплинарната комисия е във вторник след обяд. На него ще се разглежда и екшънът от Разград, където Димитър Димитров нахлу на терена и атакува съдията Стефан Спасов, ръководил загубата на Черноморец с 1:3 от Лудогорец. Наложи се полиция да извежда Херо, който със сигурност "гори". Спецът се очаква да отнесе 3 мача за действията си и така "акулите" ще бъдат водени от помощниците му Георги Чиликов и Петър Колев до края на сезона.

По-рано днес от новосформирания съдийски синдикат обявиха пред БЛИЦ, че са подали жалба до БФС, с която защитават колегите си Таско Тасков и Стефан Спасов и искат Дисциплинарната комисия да накаже Стойчо Младенов и Димитър Димитров.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ