Нов скандал е имало в детско-юношеската школа на ЦСКА. За него разкри бившият състезател по борба Димитър Джамов, чийто син тренира в "червената" школа. Преди няколко дни един от треньорите при подрастващите - Иван Атанасов, бе замесен в скандал и обвинен в побой над дете. Сега Джамов заяви, че синът му е изгонен от треньора Галин Иванов.

"Моят син играеше в набор`98. Една неделя се качват в автобуса на път за мач и треньорът Галин Иванов пред децата извикал сина ми и му казал: "Дай си екипа, гоня те от ЦСКА, надявам се да останеш с добри чувства." Преди това синът ми казал нещо, че който и да е треньор, трябва да се стягат и да играят. Каквото и да е говорил, каквото и да е правил, няма право да го гони. Той е хлапак на 15 години. Искам писмено обяснение на Галин Иванов, на Спас Джевизов и Александър Тодоров. Хора, не може така да гоните децата", изригна Джамов.

Той взе отношение и за заповедта, с която футболните ветерани на ЦСКА бяха изгонени от игрищата, на които вторник и четвъртък играеха мачове: "Сега отивам при Сашо Тодоров да го питам кой му дава това право да ни гони от ЦСКА. Как така някой казал нещо и го гонят. Нямат право да постъпват така. Досега са магьосници, успяват да удържат ЦСКА. Дай Боже да станем шампион и да стане всичко, както трябва. Без минало обаче няма бъдеще. Не може да зачеркваш тези легенди като Аспарух Никодимов и останалите."