Основният вратар на "Левски" Пламен Илиев шокира всички в отбора, след като се появи в съблекалнята с превързана лява ръка. БЛИЦ вече разкри, че снощи Пацо Тигъра е пострадал на тренировката на националния отбор преди днешната контрола с Беларус.

Източниците ни обаче уточниха името на играча, който праща Илиев на операционната маса. Звездата на "А" тима Ивелин Попов е пожелал да изпълнява дузпи на вратаря на "Левски" след тренировката. Пацо Тигъра се навил и тогава станала белята. Изританата от Ивелин Попов топка от бялата точка пресрещнала лошо пръста на стража, след което станало ясно, че има счупване. Самият Пламен Илиев не обвинявал Попето за случилото се, но звездата на Кубан (Краснодар) бил толкова разстроен, че и днес продължавал да не е на себе си и изпитвал вина за счупения пръст на колегата си.

Наставникът Антони Здравков, който не е ясно докога ще води "Левски", няма да може да разчита на Илиев поне един месец. Това е минималният период, в който стражът ще се възстанови напълно. Най-лошите прогнози на специалистите са, че Илиев ще е извън терените за два месеца. 

Заради тежката контузия титуляр срещу ЦСКА в събота се очаква да започне хърватинът Горан Блажевич, а резерва ще е Михаил Иванов.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ

Article.jpg