Христо Порточанов отправи нова атака срещу президента на БФС Борислав Михайлов. След въпросите - будил ли е Стоичков като национален селекционер посред нощ да уговаря точен резултат на България и облагодетелствал ли се е от договора за телевизионни права, бургазлията изригна пред БЛИЦ.
 
„Инатът на Боби няма край, лошото е, че действията му вече имат и наказателна отговорност. Питам – с чие решение Боби натовари всичките шефове на регионалните съвети към БФС на самолета за мача с Македония в Скопие. Над 25 души са били в делегацията на отбора. Още от времето на Батето преди всяко пътуване имаше гласуване на Изпълкома кой да пътува или кой да бъде част от делегацията. Сега няма такова нещо, дали всеки един от тези шефове е извадил 500 лева за разходи?! Съмнявам се! Може пък Боби Михайлов да ги е извадил от джоба си, или да ги е взел от касата на БФС. Чувам че подобен състав на делегацията ще бъде и за квалификациите с Италия и Малта. Боби какво си мисли, че като ги вземе всичките – ще му уредят нов мандат ли“, каза гневен Порточанов пред БЛИЦ.
 
„Нека Михайлов излезе и каже това, което го призова Христо Стоичков – карал ли го е да урежда точен резултат и взел ли е няколкокостотин хиляди от договора за телевизионни права. Продължавам да питам – има ли прокуратура и защо тя не се самосезира“, завърши създателят на явлението Нефтохимик.