Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев е изненадал абсолютно всички в отбора със сензационна новина, разбра БЛИЦ. Той е завишил общата премия, която играчи и треньори ще си разделят при прескачане групите на Лигата на конференциите. Сумата е набъбнала до исторически размер, тъй като бизнесменът никога досега не е давал такива пари в спорта. Такава премия не е получавана никога и в ЦСКА. Нейният точен размер се пази в пълна тайна, но въпреки това източници на БЛИЦ открехнаха леко завесата.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

„Сумата наистина е огромна. Уточняваме, че става въпрос за отборна премия, която вече ще бъде разпределена допълнително в зависимост от това кой колко минути е играл и какъв принос има в отделните мачове. Дали става въпрос за шестцифрена сума?  Вие чувате ли се?! Разбира се, че става въпрос за доста по-голяма обща премия – над 1 милион.

Момчетата получиха пари за влизането в групите, сега ги чака нещо по-специално и ако ги прескочат. Те са уведомени – вярваме, че в четвъртък ще летят на терена и ще се раздадат на макс“, коментираха от Борисовата градина пред БЛИЦ.

"Преди влизането в групите премиите пак бяха завишени и имаше ефект - отстранихме Виктория Пилзен и влязохме в тях. Дано има ефект и сега", припомнят и се надяват на "Армията".

Припомняме, че след изиграните първи два кръга от груповата фаза ЦСКА има една точка след 0:0 с Бодьо/Глимт в София. Преди това „червените“ загубиха тежко с 1:5 в Рим от Рома.

В четвъртък от 22 часа на Националния стадион „Васил Левски“ им предстои третата битка – срещу украинския Зоря (Луганск), с който има да урежда стари сметки отпреди две години.
Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа