ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Още едно любопитно име може да заиграе за националния ни отбор по футбол, който стартира отлично при новия треньор Младен Кръстаич - с победи над Гибралтар (5:1) и Северна Македония (1:0) в Лигата на нациите. БЛИЦ научи, че сръбският специалист вече е поканил талант от Лестър. Става въпрос за 17-годишния Кристофър Попов.

Младият нападател е с български корени, роден е в Уелс на 26 октомври 2004 г. Попов е основен играч на състава на Лестър до 18 години, както и има мачове за формацията на "лисиците" до 21 г. 

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Кристофър прави първите си стъпки във футбола в школата на Кардиф, след което 5 години е в академията на Манчестър Юнайтед.  

Талантът има записани мачове за юношеските национални отбори на Уелс. 

Ето кой е големият печеливш от Северна Македония - България!

Според правилника на ФИФА всеки има право да избере в кой държавен тим да играе при мъжете, преди да е записал и една минута за него. При юношите обаче Крис Попов вече няма право да рита за друг отбор, освен за Уелс. 

Kaкто вече стана ясно, Младен Кръстаич подготвя повиквателна и за 21-годишния футболист на германския Аугсбург Лукас Петков. На националите предстоят ноемврийски контроли - на 16-и с Кипър и на 20-и с Люксембург.

НАШАТА ГРУПА В ЛИГАТА НА НАЦИИТЕ - ТУК!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК