Само няколко дни делят Левски от финализирането на трансфера наш футболен талант, научи БЛИЦ СПОРТ. „Сините“ очакват до сряда да осъществят привличането на национала Филип Кръстев.

20-годишният плеймейкър трябва да запълни празнината в халфовата линия, която се появи с напускането на Борислав Цонев, преминал в Черноморец (Одеса). В момента Кръстев играе за елитния нидерландски Камбюр под наем. Правата на юношата на Славия се държат от белгийския Ломел, който е собственост на „Сити Футбол Груп“ - компанията, притежаваща Манчестър Сити.

1000 лв. Нов начален Онлайн Казино Бонус от efbet

Вчера Филип Кръстев беше неизползвана резерва за Камбюр при нулевото равенство като гост на АЗ Алкмаар. От началото на сезона българският футболист е участвал в едва три мача от Ередивизи, в които е влязъл като резерва (общо 38 изиграни минути). Има и две срещи като титуляр за Купата на Нидерландия (общо 136 изиграни минути).

Очакванията са в следващите дни Кръстев да прекрати отношенията си с Камбюр и да се присъедини към Левски. За подобна трансферна възможност се говори от една седмица. Треньорът на „сините“ Станимир Стоилов вече призна, че харесва качествата на младия плеймейкър.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Зимна подготовка 2022