Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов говори при заминаването на националния отбор за Чехия. На 16 октомври (вторник) “трикольорите” гостуват в Прага от 21:00 часа в световна квалификация от група “В”.

“Надявам се както аз, така и всички българи, да продължим да играем по този начин и да постигаме добри резултати. И да не губим мачове. Виждате, че групата е доста тежка, неприятна и всяка точка накрая ще е важна“, заяви Борислав Михайлов.

“Наистина Чехия е един от най-неприятните съперници за нас. Дано утре променим статистиката. Хубаво е, че чехите ни подценяват, в исторически план те винаги са били по-добрият отбор, имат повече победи над нас, но се надявам утре да променим това нещо. Равен може би ще бъде успех. Чехите обаче знаят, че ако не ни бият, ще им бъде тежко в оставащите мачове“, допълни бившият вратар.

“Не мога да кажа, че съдийството на мача с Дания е тенденциозно, и съдиите са хора, и те бъркат. Ние сме подали жалба в УЕФА, просто да алармираме. Каквото и да е влизането на Бандаловски все пак в такъв важен мач не може да оставиш единия отбор в 30-ата минута с човек по-малко”, завърши Михайлов./БЛИЦ

КЛАСИРАНЕ В НАШАТА ГРУПА "В"