Собственикът на ЦСКА Димитър Борисов даде интервю за румънски сайт преди мача със Стяуа тази вечер. Срещата е от 20,30 часа на стадион “Васил Левски”, а българския тим има да заличава пасив от 0:2 след първия двубой.

Борисов бе помолен да коментира най-вече отношенията си с боса на Стяуа Джиджи Бекали. “Не съм приятел на Джиджи Бекали, макар че се познаваме. Той помогна при идването на Даниел Панку, Флорентин Петре и Йоан Андоне. Все пак лично поканих Бекали на мача, като му обещах даже преводач, за да разговаряме. Той обаче е важен човек и предпочете плажа в Анталия пред мача”, обясни шефът на ЦСКА.

Той потвърди новината от вчера, че Жуниор Мораес е получил право да играе за “армейците” и добави, че не възнамерява да го продава на Стяуа.

Накрая Борисов направи интересен коментар за намесата на колегата си в работата на треньора Рони Леви: “Работата на президентите в България е да осигурят достатъчно пари за отборите. Те не се месят в работата на треньорите. В същото време е публична тайна, че собствениците на отбори у нас вземат почти всички важни решение, включително около стартовите състави.

"Преди мач аз не се напрягам. Почивам си в басейна, релаксирам, срещам се с отбора, послед отивам на мача и гледам как печелим", обясни Борисов.