Босът на ЦСКА Димитър Борисов съобщи, че са му предложили фалшиви 2 милиона лева за акциите му, като дори се закани да сезира съответните органи. Комичната случка се разигра по-рано днес, когато фенове на "армейците" начело с Евгени Рангелов-Зозо се явиха при боса с идеята да купят любимия си клуб.

"Това не е оферта, а циркаджийски номер, който излага и злепоставя ЦСКА. Има едно лице - от Младост 4 ли е, от Дружба ли е, не го знам, което прави подобни номера на трети собственик. Първо вдигна някаква кукла на Васил Божков, после си спомняте Александър Томов и арабските шейхове, а сега и сак с 2,5 млн. евро. Кой в България се разкарва с толкова много пари, и то в кеш? Нима мислите, че тези хора ги имат? Показаха ги, но не истински. Вгледайте се в снимките и ще разберете, че това са фалшиви пари. За тази цел ще сезираме съответните органи", закани се Димитър Борисов.

"Как така някакви се разкарват из София с фалшиви пари?! А и да не са фалшиви. Знам ли откъде са ги взели? Ами, ако са от наркотици? В България е забранено да се плаща в кеш повече от 10 хиляди. Незаконно е", добави пред "Спортал" босът на ЦСКА.

Той съобщи също така, че Миодраг Йешич не е спазил негово разпореждане. Борисов наредил на треньора да извади отбора при равенството 3:3 с руския УФА, а както е известно този резултат се получи и в още две от контролите на "армейците" в Турция - срещу Симург (Азербайджан) и Заглембе (Полша).

"Говорих с Йешич, с Паро, и те ме увериха, че обиграват отбора. Пускат много млади играчи. Всичко около отбора е наред. Според мен Йешич трябваше да извади тима във втората контрола (б.р. - с руския УФА), когато дузпите започнаха да валят. Казах му го и на него. Видяхте, че той лично изрази недоволството си от реферите и поиска те повече да не свирят мачове на ЦСКА", заяви Димитър Борисов.

В първата и втората контрола на "армейците" бяха дадени четири дузпи, като ги свири един и същ съдия.

Борисов заяви, че не знае защо журналисти и камери не са били допускани на мачове на ЦСКА в Турция.

"И аз това се чудя. Какъв е проблемът да се гледат мачовете? И аз исках да ги гледам, но се учудих, че не се предават. Лагерът в Турция се организира от Майкъла, който се е свързал с въпросната фирма. Питайте него дали знае нещо", заяви Димитър Борисов.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ