Нов кандидат за придобиването на ЦСКА се появи на хоризонта. Става дума за адвокатското съдружие от Варна "Гайдаров и Дочев", които са се свързали днес по обяд с изпълнителния директор на "червените" Венцислав Живков. Известният фен на "армейците" Георги Гайдаров и Димитър Дочев са отправили запитване за условията, по които могат да купят акциите на любимия си клуб.

"От "Гайдаров и Дочев" се свързаха с мен към 12 часа на обяд с интерес към собствеността на ЦСКА. До този момент обаче не са дошли за преговори. Само веднъж се чухме по телефона", заяви пред TV7 Венци Живков.

"Имаме интерес към ЦСКА. Чакаме обаче г-н Живков да ни даде отговор на шестте въпроса, които сме му задали, преди да пристъпим към действие", призна адвокат Гайдаров.

Непотвърдената информация за евентуалната продажба на ЦСКА свързва испански инвеститори, които са потърсили контакт чрез адвкатската кантора.

По-рано днес пък за ЦСКА се появиха и други кандидати. Случилото се обаче беше доста комично. Известният фен на "армейците" Евгени Рангелов-Зозо и още няколко човека се явиха в офисите на "Титан", за да приемат офертата на Димитър Борисов за покупка на клуба. Босът обяви преди дни, че е готов да се раздели с акциите си срещу 2 милиона лева. Феновете занесоха сумата, но не успяха да се видят с боса. По-късно Борисов заяви, че парите са били фалшиви и ще сезира прокуратурата по случая.

Целият фарс напомня за арабските шейхове, които се появиха на "Армията" преди 4 години, когато собственик на клуба беше Александър Томов. Тогава маскираните фенове имаха желание да купят клуба и още веднъж да намекнат, че е време ръководството да си тръгне.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ