Нападателят Базил Де Карвальо, който през последните дни се превърна в ябълката на раздора между "Левски" и Локомотив (Пловдив), е платил 7000 евро за операцията си във Франция, разбра БЛИЦ.

Сенегалският нападател държи на всяка цена да си получи парите от "сините". В петък той бе опериран в клиника в Париж от известния специалист Филип Дюпон. Цялата интервенция с включващите сложни рехабилитационни процедури след това е струвала 7000 евро на нападателя.

На този етап "сините" са отрязали Базил и не желаят да му покриват разходите по операцията. Очаква се ФИФА да се произнесе по случая и при положение, че Де Карвальо бъде присъден на "Левски", тогава Тодор Батков ще се принуди да даде парите на 29-годишния нападател.

Както е известно, "Левски" се отказа от Базил, след като научи за хроничната му контузия в дясното рамо. "Смърфовете" обаче са категорични и искат сумата от 350 000 евро, която са договорили с колегите си от "Герена" при осъществяването на трансфера. Странно защо от "Левски" продължават да твърдят, че Де Карвальо няма договор с тях, а самият футболист вече обяви, че е подписал такъв. /БЛИЦ