Дебютантът в националния отбор Георги Георгиев ще пази вратата на България в контролата с Парагвай. Проверката, която е неофициален дебют на новия селекционер Георги Дерменджиев, стартира в 19:00 часа на "Васил Левски".

Специалистът се доверява на стража на Славия, тъй като Пламен Илиев е с болки в бедрото. Другият вариант пред Дерменджиев за вратарския пост е Николай Михайлов.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Oсвен Пацо Тигъра, другият контузен, който липсва е Антон Недялков. Голмайсторът на Щурм (Грац) Кирил Десподов пък остана на пейката. 

В защита пред Георги Георгиев стартират Страхил Попов, Георги Терзиев, Божидар Чорбаджийски и Иван Горанов. Кристиян Малинов и Георги Костадинов са в центъра на терена, по крилата - Вандерсон и Тодор Неделев, а Ивелин Попов ще води атаката. Зад капитана ще играе Марселиньо.

Титулярите на България: 1.Георги Георгиев, 2.Страхил Попов, 21.Георги Терзиев, 4.Божидар Чорбаджийски, 20.Иван Горанов, 16.Кристиян Малинов, 7.Георги Костадинов, 8.Тодор Неделев, 9.Вандерсон, 19.Марселиньо, 10.Ивелин Попов (к)