ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов се направи на ударен при гостуването си в БНТ тази вечер, изцепвайки се, че не познавал организаторите на протеста, окървавил София на 16 ноември.

Още тогава обаче се разбра, че това е човек от екипа му - Ивайло Гроздев. По-късно и Красен Кралев потвърди твърдението в интервюто, което даде за БЛИЦ.

"Протестите се получиха, защото футболът беше отнет от феновете, които искаха да подкрепят националния отбор и да изразят с викове желанието си за оставка. Когато след толкова години на управление стигаш да отнемеш футбола от родния фен, нормално е той да се разбунтува", oбясни Бербатов.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

"Насилието поражда насилие. Аз призовах за мирен протест. Не познавам организаторите. Видях събитието във "Фейсбук". И аз като гражданин го подкрепих, защото вече съм фен. Да, и кандидат за президент на БФС. Отстрани гледам, радвам се, подкрепям българския футбол. Исках да отида на мача и да го гледам. И когато това ти е взето и всички много други неща са се натрупали, емоциите взимат връх и се стига до протести", добави бившият нападател на Манчестър Юнайтед.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!