Босът на ЦСКА Димитър Борисов даде повече яснота около бъдещето на треньора Гьоре Йовановски. Както вече е известно, македонецът бе оставен на треньорския пост. Това решение бе взето от ръководството на клуба, което имаше продължителна среща в офисите на “Титан”.

“Поставихме определени условия на треньора. Няма да освобождаваме Гьоре Йовановски, засега, поне до Нова година. Първо искаме отборът да играе добре, после ще очакваме нещо от двубоя с Рапид. Това, което възложих основно, е отборът да бъде достатъчно мотивиран и да играе”, каза Димитър Борисов на излизане от срещата.

“Според мен в ЦСКА липсва мотивация, това е основната причина отборът да играе така. Ние като ръководство и собственици на клуба, каквото трябва, сме го направили. Забавяне на парите няма, всичко е платено. Не виждам грешки в работата на Емил Костадинов”, каза още Борисов.

Относно селекцията, Борисов заяви: “Може би първо от мен трябва да се тръгне с поемането на отговорност, и след това надолу всички останали. Селекцията в ЦСКА е правена от спортно-техническия щаб, без Йовановски, но това не го освобождава от отговорност. Не смятам, че в момента имаме слаби футболисти. Имахме по-големи очаквания за Шеридън.”/БЛИЦ