Шансовете Сектор „Г“ на стадион „Българска армия“ да бъде отворен за следващото домакинство на ЦСКА са 50%, пише „Тема Спорт“. Срещата на „армейците“ с „Ботев“ (Пловдив) е в петък от 18:45 часа, а по-късно днес ще стане ясно дали любимата трибуна на феновете на „червените“ ще може отново да приема зрители.
 
До този момент в сектора бяха поставени седалки в двата най-крайни блока. Остават още три блока за правостоящи зрители. От тях обаче само един е завършен напълно, а друг наполовина. Ако от ЦСКА искат северната трибуна на „Армията“ да бъде отворена за мача с „Ботев“, ремонтът трябва да завърши до четвъртък в 11:00 часа. След това трябва да мине инспекция от лицензионната комисия на БФС, която да се произнесе.
 
Дори да не бъде завършен до четвъртък, Сектор „Г“ със сигурност ще бъде отворен за домакинството на Литекс на 18 октомври. То ще бъде след паузата в първенството заради националните отбори и клубът ще има достатъчно време, за да приключи с ремонта. В паузата се очаква ЦСКА да изиграе контролна среща, най-вероятно с Раднички (Ниш).

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите