Стойчо Младенов коментира победата над Берое с 2:1 в Стара Загора. След успеха “червените” продължават да са на върха в “А” група след десетия кръг.

“Няма човек, който да не е доволен от играта и победата. Мисля, че Берое това, което показа, не е потенциалът им. Мисля, че според играта и ситуациите, които създадохме, резултатът трябваше да бъде по-категоричен за нас. Самочувствието и увереността на Дивиш ще се върнат с победите. Отборът стои добре на терена, градим атаки, създаваме голови пложения. При малко по-голяма концентрация на Буш резултатът трябваше да бъде още по-категоричен. Когато крилата са постоянни и активни сме трудно удържими. Това е работата на резервите, да подобрят атаките”, коментира двубоя Стойчо Младенов.

“Миналата година не ни слагаха в сметките, тази отново не ни слагаха. Трябва да знаят, че марката ЦСКА дори и с юноши да излезем ще я защитават престижно. Тази победа я посвещаваме на феновете. Срещу Монтана подходихме изключително непрофесионално. След срамната загубата те застанаха зад нас, вярват в нас и истински им благодарим и се прекланяме. Където отидем в провинцията, навсякъде демонстрират обичта и любовта си към ЦСКА, а това не може да не води към победи.

На въпрос за работата на рефера днес, Стойчо Младенов каза: “Мисля, че съдийството беше на добра висота. Ивайло Стоянов от две години му поставям висока оценка. (В този момент журналисти изказаха мнението си и Стойчо Младенов отвърна: “Ако искате да ми задавате въпроси, дръжте се прилично...”

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите