Треньорът на Левски Ратко Достанич се надява "сините" да се опитат да елиминират Дебрецен, въпреки загубата с 1:2 в първия мач в София. Утре от 21:45 часа шампионите на България гостуват на стадион "Ференц Пушкаш" в среща-реванш от плейофите за влизане в групите на Шампионската лига.

"Настроението при нас винаги е отлично. Задължително трябва да изиграем добър мач, да дадем максимума от себе си и да зарадваме феновете. В София направихме много грешки. Надявам се утре това да не се повтори. Трябва да бъдем сериозни и концентрирани. Всичко е възможно да се случи", заяви Достанич на аерогара "София".

"Много пъти гледах първия мач и съм уверен, че няма да повторим грешките, които допуснахме тогава. Дебрецен е добър отбор, но не и велик. Унгарците играха отлично в София, но винаги има два шанса. Загубихме първия мач, но сега има втора част. Спокойно", допълни сръбският спец.

Достанич не пожела да коментира конкретно дали ще разчита на скандалния защитник Юсуф Рабех, за когото Георги Иванов-Гонзо заяви, че по всяка вероятност ще започне титуляр утре.

"Разчитам на всички, които са тук, с отбора. Ще направим възможно най-добрият състав за мача. Утре ще видите какви ще са промените в играта", каза Достанич. /БЛИЦ