Спортният директор на Левски Георги Иванов-Гонзо заяви на заминаване за Унгария, че "сините" ще направят всичко възможно, за да влязат в групите на Шампионската лига. Утре от 21:45 часа селекцията на Ратко Достанич излиза срещу Дебрецен в Будапеща в реванш от плейофната фаза. Както е известно, първата среща в София бе загубена от "сините" с 1:2.

"Спокойни сме и отиваме за победа. Вече няма какво да губим, след като паднахме в първата среща. Ще се опитаме да направим всичко възможно, за да продължим. Казах на футболистите да се стяга, защото отиваме на война", заяви Гонзо.http://cache.daylife.com/imageserve/06cR3Wdfth1K5/610x.jpg

"В първата среща не ми хареса играта ни. Представихме се под възможностите си. Левски ще изглежда по друг начин утре", обеща Георги Иванов.

"Рабех сигурно ще е титуляр срещу Дебрецен. Той е добър футболист. Да, той има своите проблеми в личния си живот, но като футболист и професионалист, на когото Левски разчита – той е перфектен. Аз казвам дали той ще бъде в отбора, или не. Футболистите не могат да имат мнение по този въпрос. Ние ръководството решаваме кой да е в отбора. Говорил съм много пъти с Рабех и той разбира важността на мача. Надявам се да разбере този шанс, който му даваме", каза още Гонзо, който добави, че Ратко Достанич ще решава кой да замени контузения Живко Миланов за утрешната среща.

"В първия мач футболистите ни бяха малко пренавити, защото искаха да победят на всяка цена. Ранният гол развали малко замисъла ни и отборът малко се разкъса. Дано този път нещата се обърнат в наша полза. Като желание, дух и хъс не мога да бъда недоволен от играчите. Всеки от тях се старае максимално. Едно голямо благодаря и на публиката, която винаги ни е подкрепяла, откакто се смени ръководството", каза още Гонзо на аерогара "София". /БЛИЦ